Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

16112015KerstboomactieMaak kans op een EERLIJKE Kerstboom! De drukste maanden van het jaar staan weer voor de deur en daar geven de Wereldwinkels in Bernheze dit jaar op een leuke manier aandacht aan. Centraal staat de “eerlijke kerstboom” vol met eerlijke producten.

Tot en met 4 december ontvangt u bij elke besteding van 10 euro een gratis lot waarmee je kans maakt op de “eerlijke kerstboom”.

Op woensdag 18 november kun je op een voordelige manier kennis maken met Fairtrade producten. De Wereldwinkel Heeswijk-Dinther organiseert een FairDATE en is die dag tot 21.00 uur open. Kom de 18e genieten van een gratis kop koffie of thee en ontvang bovendien maar liefst 20% korting op uw aankopen*.

Voor uw Sint en Kerst aankopen is de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther dé geschikte plaatst. Naast leuke cadeau ’s voor Sint zijn er volop chocoladeletters en letterrepen te koop. Met uw aankoop van chocolade maakt u kans op gratis kaarten voor de theatervoorstelling ,Aadje Piraatje en het Sinterklaasfeest, in de Pas in Heesch. Ook is de winkel al in kerstsfeer gebracht en vindt u prachtige accessoires en kerstgroepen. Bovendien ontvangt u tot en met 4 december bij elke besteding van 10 euro een gratis lot waarmee u kans maakt op “de eerlijke kerstboom”. Jonker Speelmanstraat!!!

*korting geldt niet op foodproducten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech