Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

18112015KBO _2014Voor alle senioren in Heeswijk, Dinther en Loosbroek presenteert KBO-Dinther op zaterdag 21 november 2015 van 13.30 - 17.30 uur in Cultureel Centrum Servaes in Dinther weer KBO Cultureel.

Met optredens van verschillende groepen en personen uit HDL wordt een veelheid aan mogelijkheden geboden, die anderen kunnen inspireren om op een of andere manier ook op cultureel gebied actief te zijn of te worden. Na de succesvolle voorgaande edities, toen de zaal steeds bomvol zat, zijn de verwachtingen voor dit jaar natuurlijk hooggespannen. Wij hopen net als toen weer op een volle zaal.

Vanzelfsprekend is de toegang gratis.

18112015KBO 1Optredens
Respectievelijk treden op: de Linedancegroep, Ad van Schijndel/Toon Konings, Koor Zang en Vriendschap, Volksdansgroep Kujawiak, de troubadours Henk en René Habraken, Gildekoor St. Barbara, nog een keertje Toon Konings/Ad van Schijndel, Seniorenkoor Cantando en het Bernhezer Senioren Orkest.

Kortom artiesten uit Heeswijk, Dinther en Loosbroek.
U bent allemaal van harte welkom!

Wilt u ook meedoen?

Als u na het zien en horen van zoveel enthousiasme óók zin heeft om actief te zijn op cultureel gebied, dan kunt u op deze middag daar volop informatie over krijgen. Ook kunt u dan ter plekke lid worden van de betreffende groep of vereniging.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech