Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Mieke de_MolMet bovenstaande titel doel ik op onze gemeente. In ons schrijven van een paar weken eerder hebben we ook uitgesproken wat ons niet zint (rioolheffing), maar het positieve geluid moet meer naar buiten!

In de algemene beschouwingen heeft Lokaal daarom ook de nadruk gelegd op de positieve ontwikkelingen en dat is allereerst dat het economisch herstel zich in cijfers begint te vertalen.

Als Lokaal vinden we het geweldig dat onze motie bij de Perspectiefnota om de Willebrordstraat in Heeswijk Dinther te herinrichten wordt uitgevoerd.

Maar er is nog meer moois.

Er wordt ook werk gemaakt van de Multifunctionele Accommodatie in Vorstenbosch. We zijn - met de inwoners van Vorstenbosch - zeer benieuwd naar de planvorming.

En we krijgen met zijn allen meer inzicht in de manier waarop de gemeente de jaarlijkse W.O.Z.-waardes vast stelt.

Word je hier nu ook blij van en denk je graag met ons mee?

Neem contact met ons op via onze email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website www.lokaal.nu of Facebook https://facebook.com/lokaal.nu.

Groet, Mieke Dobbelsteen

bestuurslid LOKAAL

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech