Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Kerststukjes voor_laverhof1De groepen 7 en 8 van Basisschool Het Mozaïek dragen de bewoners van Laverhof een warm hart toe. Dat bleek afgelopen vrijdagochtend 18 december, toen de leerlingen hun zelfgemaakte kerststukjes, waaronder een groot aantal hele creatieve werkstukken, aan de bewoners van Laverhof schonken. Meer foto's

De kerstwerkstukken waren donderdagmiddag 17 december op school gemaakt door de leerlingen, speciaal met de kerstgedachte in het achterhoofd.
Op de verschillende afdelingen van Laverhof hebben de leerlingen van het Mozaïek de kerststukjes een mooi plekje gegeven. De huiskamers van de bewoners zagen er daardoor nog gezelliger uit.
Een aantal leerlingen heeft tevens van het bezoek aan Laverhof gebruik gemaakt om een speciale bewoonster te begroeten. Deze mevrouw zwaait altijd naar de leerlingen als die langs lopen om naar de gymnastiekles te gaan.

De Mozaïekleerlingen hebben op Laverhof van de gelegenheid gebruik gemaakt om de bewoners te verrassen door een serie mooie kerstliedjes ten gehore te brengen.
De bewoners en de betrokken verzorging van Laverhof trakteerden de leerlingen op wat lekkers als bedankje. Er heerste respect en bewondering voor elkaar en dat was een mooie kerstgedachte!

Tekst:  Het Mozaïek
Foto's: Jacques Worms

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech