Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

BernhezeVoor alle informatie over ophaal-/inzameldagen en scheiden van afval kunt u de Afvalstoffendienst app downloaden op uw smartphone.

Download hieronder de App

iPhone en iPadAndroidWindows Phone

Bekijk, download of print uw persoonlijke afvalkalender

Kunt u de persoonlijke afvalkalender niet downloaden of printen, vraag dan de afvalkalender aan. Wij sturen hem vervolgens naar u op.

Kliko niet geleegd

Is uw kliko niet geleegd? Neemt u dan contact op het klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 0412.

Wanneer zet ik mijn afval buiten?

Op de ophaaldag mag u de kliko vanaf 7.00 uur buiten zetten. U zet de kliko aan de weg met de wielen naar de straat. Doe al uw afval in de kliko: losse zakken worden niet meegenomen. Zorg wel dat de deksel nog dicht kan.

Uw plastic afvalzakken zet u neer op dezelfde plaats als waar u de kliko’s neerzet. Woont u in een flat of bovenwoning, dan kunt u de zakken voor uw gebouw aan de straat zetten.

Hoe vaak wordt het afval opgehaald?

Het restafval en het GFT-afval wordt één keer per twee weken geleegd. De ene week het restafval, de andere week het GFT-afval. In de zomerperiode wordt het restafval wekelijks opgehaald. Bekijk uw persoonlijke afvalkalender voor de exacte data.Het oud papier wordt maandelijks opgehaald.Het plastic afval wordt één keer per drie weken opgehaald.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech