Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

De KersouweMet veel plezier kijken we terug op het afgelopen theaterseizoen. Een succesvol seizoen met prachtige grote en kleine voorstellingen, tropische avonden en soms een fikse bui. Velen vonden afgelopen jaar de weg naar ons mooie natuurtheater. Ook dit jaar hopen we je weer te mogen begroeten.

Komend theaterseizoen
Elk seizoen is het weer een mooie klus om een verrassend en divers programma samen te stellen. Daar zijn we op dit moment dan ook volop mee bezig. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. Theatergroep de Kersouwe speelt Max Havelaar, het unieke en schitterende verhaal van Multatuli. Ongetwijfeld zetten ze weer een spektakelstuk neer.

Aan de jongste theaterliefhebbers wordt ook gedacht. De jeugdtheatergroep gaat met Neus van de Reus weer een geweldige voorstelling maken. Natuurlijk is er komend seizoen nog veel meer te zien, te lachen en te genieten in de Kersouwe. Het belooft een prachtige zomer te worden!

Voorverkoop
We informeren je tijdig wanneer de eerste voorstellingen in de voorverkoop gaan. Via onze nieuwsbrieven, website en onze berichten op social media en in de pers blijf je op de hoogte.

Nieuwjaarsgroet
We wensen je een mooi en gelukkig 2016 met vele culturele en gezellige hoogtepunten in Natuurtheater de Kersouwe.

Contact
Kersouwelaan 1, 5473 TE Heeswijk-Dinther
0413 29 11 50 of 0413 29 28 84

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech