Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Logo Harmonie_St_ServaesOp zondag 10 januari 2016 organiseert Harmonie Sint Servaes een Nieuwjaarsconcert in haar eigen verenigingsgebouw De Muziekfabriek aan de Abdijstraat 53 te Heeswijk-Dinther. U bent van harte uitgenodigd om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden.

Want wat is er nou mooier dan het nieuwe jaar op een muzikale manier te starten? Het concert zal een gevarieerd en uiterst muzikaal programma hebben. Diverse geledingen van de vereniging zullen haar klanken laten horen en ook het koor Enjoy uit Vorstenbosch zal acte de présence geven.

Harmonie Sint Servaes zal een in de tijd van het jaar passend programma aan u presenteren. Het zal voor het harmonieorkest een bijzonder concert worden. Het orkest staat tijdens dit concert namelijk voor de laatste maal onder de bezielende leiding van dirigent Eric Swiggers. Afgelopen november heeft de Deurnese dirigent aangegeven zijn loopbaan als dirigent van het harmonieorkest te willen beëindigen. Na 27 jaar onafgebroken actief te zijn geweest als dirigent bij een groot aantal orkesten – waarvan 7,5 jaar bij onze harmonie – kiest hij ervoor helemaal te stoppen met dirigeren. Wij hebben groot respect voor alles wat Eric Swiggers de afgelopen jaren in onze vereniging heeft gedaan. Zijn inzet en betrokkenheid bij onze vereniging, waarin hij als een écht verenigingsmens heeft geacteerd, zijn zeer waardevol gebleken en hebben het imago van onze vereniging als geheel, de betrokkenheid van muzikanten in het bijzonder en de uitstraling op de gemeenschap van Dinther en haar regio belangrijk in een positieve richting geholpen. Wij kijken met dankbaarheid terug op een plezierige samenwerking. Natuurlijk zullen we tijdens het Nieuwjaarsconcert nader stilstaan bij dit afscheid.

Naast het harmonieorkest zullen ook de slagwerkers van de A- en B-selectie onder leiding van Tonn van de Veerdonk het publiek weer weten te boeien met hun ritmische klanken. Met een veelvoud van instrumenten wordt een breed scala van muziek ten gehore gebracht, speciaal gecomponeerd en gearrangeerd voor moderne slagwerkgroepen.

Het ruim 80-koppige Popkoor Enjoy uit Vorstenbosch – o.a. bekend van Viking Dinther Proms – zal zorgen voor de vocale invulling van het programma. Het koor staat onder leiding van songcoach Henny van Houtum.

We ontmoeten u graag op zondag 10 januari 2016 in De Muziekfabriek. De zaal is om 10.30 uur open, het concert begint om 11.00 uur. De toegang is gratis.

 

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech