Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

20040728 003242_1Hierbij een inzending over Stille rampen, ingezonden door,Max vd Heijden, Djonah van Roosmalen, Laurens van Os en Jonas Strik, Gymnasium Bernrode 4 .Wij gaan iets vertellen over waar wij de afgelopen twee dagen mee bezig zijn geweest.


Voor de activiteitenweek op Gymnasium Bernrode moesten wij uit klas 4 een project maken over stille wereldrampen en dat door middel van campagne onder aandacht van de mensen brengen.
Wij hebben gekozen voor het onderwerp: Verkeerd gestraft, dit gaat over dat er wereldwijd 1 miljoen kinderen onschuldig vastzitten. Wij waren van plan dit meer in het nieuws te brengen, en wij gingen campagne voeren door middel van 1 nacht in de cel, na te spelen, dus wij hebben met 4 mensen 1 nacht in een kleine ruimte doorgebracht. Dit project hebben wij als zeer leerzaam ervaren en alle groepen van de 4de klas waren gemotiveerd omdat je met alles punten kon verdienen.
Ook hebben wij filmpjes gemaakt en die gedeeld en de HaDeejer benaderd om dit onder de aandacht te brengen. We vonden dit een geslaagd project 1

Max vd Heijden, Djonah van Roosmalen, Laurens van Os en Jonas Strik
Gymnasium Bernrode 4

 

 

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech