Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

logo politieHeeswijk-Dinther/Berlicum - Bij een ernstig ongeval op de N279 (Kanaaldijk-Noord) tussen Middelrode en Berlicum zijn dinsdagochtend rond 08.30 uur vijf personenauto's en een vrachtwagen op elkaar gebotst.

De chauffeur van de vrachtwagen is inmiddels aangehouden door de politie. De weg werd iets voor 11.00 uur weer vrijgegeven.
Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie vermoedt dat de vrachtwagen achterop een van de personenauto's is gereden. De chauffeur is door de politie aangehouden, omdat hij te dicht op zijn voorganger zou hebben gereden. Twee personen raakten gewond bij het ongeluk; zij zijn inmiddels naar het ziekenhuis gebracht. Een van de gewonden zat een tijdje bekneld in zijn auto.

Weg afgesloten
Hulpdiensten, waaronder de brandweerkorpsen van Schijndel en Heeswijk-Dinther, zijn massaal ter plekke om het verkeer te regelen en de weg weer vrij te maken. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze bleek later niet nodig te zijn. De weg is in beide richtingen afgesloten bij Middelrode. De 5 personenauto's zijn inmiddels weggetakeld, de vrachtwagen nog niet.
bron:Brabants Dagblad

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech