Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

lid in de orde vZaterdag 19 december 2015 wordt de heer H.M. (Henk) de Laat uit Heeswijk-Dinther benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Moorman van de gemeente Bernheze zal hem de versierselen, behorende bij deze Koninklijke onderscheiding, uitreiken tijdens de afscheidsreceptie in de brandweerkazerne in Heeswijk-Dinther.

De heer De Laat heeft zich ruim 25 jaar ingezet voor de vrijwillige brandweer als manschap en bevelvoerder. Hij neemt afscheid van Brandweer Brabant-Noord in de functie van Postcommandant Heeswijk-Dinther. Deze functie heeft hij voor een periode van 13 jaar vervuld. Op 31 december 2015 stopt de heer De Laat met zijn actieve loopbaan bij Brandweer Brabant-Noord Post Heeswijk-Dinther.

Van 2006 tot en met 2010 was hij bestuurslid van de brandweervereniging voor actieve leden en oud-leden en vanaf 2002 lid van het brandweer EMO-team (emotionele opvang), eerst als kaderlid en later als postcommandant.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het officiële gedeelte van de afscheidsreceptie vindt plaats op zaterdag 19 december 2015 om 15.00 uur in de brandweerkazerne, Jonker Speelmanstraat 8a te Heeswijk-Dinther

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech