Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Breimachine…en een Breimachine met elkaar te maken?

Op maandag 11 december vindt traditiegetrouw weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats op Laverhof, locatie Cunera / de Bongerd. Het bestuur van de Stichting Vrienden Cunera / de Bongerd gaat op deze avond chocoladerepen van Tony Chocolonely verkopen met als doel geld in te zamelen.

Per reep gaat er € 0,75 naar de Stichting. Met de opbrengst hopen ze een breimachine aan te kunnen schaffen voor de bewoners die noodgedwongen niet meer kunnen breien.

De chocolade die verkocht wordt is niet zomaar chocolade! Tony Chocolonely streeft naar een 100% slaafvrije chocoladereep. De reep is er in diverse smaken waarvan Karamel met zeezout wel de meest favoriete is en is te koop op de kerstmarkt voor € 3,00 ongeacht de smaak die u koopt.

Bij elke chocoladereep die u koopt ontvangt u ook nog een gratis lot waarmee u kans maakt op een volledig verzorgd Diner voor Twee bij restaurant Negen in Heeswijk-Dinther. Dus…………..hoe meer repen u koopt………des te sneller kan het bestuur van de Stichting een breimachine kopen……en u maakt meer kans op het Diner voor Twee.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech