Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Redactioneel

150918-wvdl-BenedenVerdiepingCOOP 2VOORKANTStapels witte blokken domineren de bouwplaats. Kalkstenen binnenmuren verrijzen als het ware uit de fundering, waardoor de contouren van het nieuwe gebouw goed zichtbaar zijn.

De wand tussen de COOP aan de noordkant en de apotheek en dokterspraktijk aan de zuidkant staat al overeind. De grootte van de nieuwe supermarkt is nu duidelijk te zien.

Je ziet dat men hier en daar betonnen pilaren in stalen mallen giet. De pilaren zullen hun hele leven tot steun dienen van de bovenverdieping, waarop de 11 appartementen gebouwd gaan worden. Klik hier voor foto's.

De appartementen van bouwproject Ter Weer worden verhuurd door 2TEAM Investments B.V.

Erik van Kessel van deze beheersmaatschappij heeft mij over de verhuur het een en ander verteld:

“Twee appartementen zijn op dit moment gereserveerd, de overige appartementen zijn nog beschikbaar. Er hebben zich al enkele tientallen belangstellenden geheel vrijblijvend via de website aangemeld. De belangstelling is dus weliswaar groot, maar het heeft nog wel zin om in te schrijven. Dat komt omdat het plan in totaal vijf verschillende types appartementen bevat en de belangstelling nu eenmaal varieert per type. De exacte huurprijzen zijn nu nog niet bekend, wel kan ik al zeggen dat alle appartementen een huurprijs (excl. servicekosten) van onder de 800 euro per maand zullen hebben en een aantal appartementen zal qua huurprijs zelfs onder de grens voor sociale huur (momenteel 710,68 euro per maand) worden aangeboden. Toewijzing zal waarschijnlijk op volgorde van inschrijving plaats vinden.”

Tot zover de stand van zaken voor wat betreft de appartementen.

Voor de toewijzing van de woningen kan je het beste de website bezoeken; daar wordt de procedure

bij het onderdeel inschrijven toegelicht.

Zie hiervoor de website http://www.terweerhd.nl/inschrijven/

Foto’s: Wim van der Lubbe      Tekst: Fred Lennings

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech