Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Redactioneel

160215-wvdl-BestratingDe COOP wordt in april een stuk groter: nu 790 m², straks 1300 m² verkoopoppervlakte.
Daarnaast komt aan de achterkant een inpandig magazijn en ook de kantine en kantoorruimte.
Op dit moment is de toekomstige supermarkt geheel glasdicht, net als de appartementen er boven. Meer foto's

Robin Jansen, de vestigingsmanager, vertelt dat een groter oppervlakte niet alleen veel meer bewegingsruimte met zich mee brengt, maar vooral ook meer ruimte voor de vele verschillende waren.

Het vergroten van de supermarkt gebeurt niet alleen uit concurrentie overwegingen. Het is belangrijk voor iedere levensmiddelenzaak om met zijn tijd mee te gaan. Voor de COOP betekent dit anticiperen op de toekomst door ruimte te creëren voor nieuwe producten. Het wordt modern en meer compleet.

Het gehele assortiment wordt groter. Zo komt er in de nieuwe COOP niet alleen een hoek voor speciale Poolse producten, maar ook voor de streekproducten van de keten “Lekker Brabant”.

Als je straks door de draaideuren of de zijdeur de winkel binnen gaat, kom je eerst in een lange ‘Vers straat’. Het verse gedeelte zal aanzienlijk worden uitgebreid. Vers betekent dan overigens nog steeds dat alle waren al voorverpakt zijn. In de nieuwe zaak komt opnieuw een slijterij en weer een slagerij, waar de vleeswaren en het vlees gesneden en verpakt gaan worden.

De winkel heeft een zijingang aan het openbare parkeerterrein aan de kant van de Hertog Janstraat. Op dit moment wordt het parkeerterrein door stratenmakers aangelegd. Naast die deur zijn in de toekomst de winkelwagentjes te vinden. Aan de ander kant van het bouwwerk, naast het hertenkampje, zullen de vrachtwagens van de COOP hun koopwaren gaan lossen.

De COOP is een levensmiddelenconcern met 105 filialen en 150 eigen ondernemers. De directie van het bedrijf is druk op zoek naar een nieuwe invulling voor het huidige pand van de COOP.

Foto’s: Wim van der Lubbe

Tekst: Fred Lennings

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech